Signox Serija

Potpisivanje/ Označavanje za večnost

Pločice sa nazivima, logotipi, bar kodovi…
Primena potpisa na našim uređajima za čišćenje u početku je bila više dodatna prednost.
Medjutim se time izazvala ogromna potražnja. Stoga je razvijena Signox serija uređaja – specijalizovana za trajno obeležavanje svih električno provodljivih objekata.

Set: AkkuSignox I sa bežičnim WLAN štampačem

Elektrolitičko potpisivanje/obeležavanje je veoma jeftin i ekonomičan proces. Posle samo 3-4 sekunde dobijate trajnu oznaku visokog kontrasta: bez korozije, otporan na slanu vodu, abraziju, kiselinu i sterilizaciju. Zbog toga se često koristi za hirurške instrumente, alate, sanitarne armature itd.

Patentirani AkkuSignox je mobilni uređaj nezavisan od mreže; uvodi oksidaciju u metalnu površinu, stvarajući tamne potpise – tamno braon do tamno crne.

Kao AC/DC uređaj, Signox II povezan sa mrežom, može svetlijim natpisom potpisivati; ovo onda izgleda slično laserskom graviranju, tj. lagano je i blago uvučeno u površinu radnog predmeta. Metali bez ferita i ugljenika se takođe mogu označiti, kao što su aluminijum, mesing ili bakar.
Spakovali smo tri kompletna seta uređaja u praktičan kofer za bezbedan transport. Tako da uvek imate sve što vam je potrebno za potpisivanje sa sobom. Gde god da ste.

Set: Signox II – transformator za mrežu od 230V

Download: Gesamtkatalog

AkkuSignox I

Set sa bežičnim WiFi štampačem

Broj artikla: EP-01-025
Snaga: 50VA
Težina: 3,5 kg
Dimenzije kućišta: 380 x 300 x 150mm
Mrežni napon: Litijum-jonska baterija
Punjač: 115-240V/50Hz
Klasa zaštite: IP64

Potpuno nezavisan:

Maksimalna fleksibilnost bez utičnice, USB-a ili kabla za napajanje: bežično prenesite logotipe sa pametnog telefona na štampač – softver iPrint&Scan, uključujući aplikaciju za pametne telefone, omogućava to. Lako kreirajte natpise na tastaturi. Lako štampajte šablone za potpisivanje sa 360 dpi na licu mesta. Baterija našeg AkkuSignox-a stvara do 250 tamnih potpisa pre nego što morate da punite.

AkkuSignox I

Set sa USB štampačem na baterije

Broj artikla: EP-01-026
Snaga: 50VA
Težina (komplet): 3,0 kg
Dimenzije kućišta: 380 x 300 x 150mm
Mrežni napon: baterija
Punjač: 115-240V/50Hz
Klasa zaštite: IP64

Fleksibinost:

Dizajnirajte potpise na licu mesta i primenite ih direktno: Ovaj štampač na baterije takođe može da komunicira sa računarom preko USB interfejsa i odmah kreira i štampa nalepnice pomoću uređivača P-Touch i tastature štampača. Akku-Signox zatim primenjuje vaš nacrt na radne komade do 250 puta. Dostavljamo sve što vam je potrebno, bezbedno spremljeno u koferu.

Signox II

230V transformator

Broj artikla: EP-01-024
Snaga: 120VA
Težina: 5 kg
Dimenzije kućišta: 300 x 400 x 320mm
Mrežni napon: 230V/50Hz/1A
Sekundarni napon: 12V AC/DC
Klasa zaštite: IP64

Snagator:

Radionički uređaj za svetlo i tamno potpisivanje: Signox II je povezan na električnu mrežu – snažan transformator i veliki ispravljač prirodno obezbeđuju znatno više snage. Ovo omogućava upotrebu većih šablona sa rezolucijom do 2.400 dpi i brzo i snažno obeležavanje većih površina. Pored tamnog označavanja, Signov II takođe savladava svetlosno obeležavanje – koje izgleda veoma elegantno, slično laserskom graviranju.